Sentit Comú. Barcelona En Comú

 

El Sentit Comú són aquelles coses que tothom sap. Veritats com a cases. Les idees inqüestionables que s’expliquen soles.

Però massa sovint la realitat atempta contra el sentit comú. Hi ha cases sense gent i gent sense casa. La gent gran es troba desemparada davant la pandèmia i la soledat. Les empreses multimilionàries paguen menys impostos que els comerços de barri. Es tanquen fàbriques i es perden llocs de treball. Es tracten les persones negres com si les seves vides no importessin. Cremem combustibles fòssils en un planeta que s’escalfa. L’aire que respirem ens posa malalts. Els treballadors i treballadores més essencials són els més precaris de tots.

Sabem que quan la gent valenta s’uneix per denunciar un món sense sentit, podem avançar en drets i llibertats. Ja va sent hora de reivindicar el Sentit Comú.

Si tu també vols defensar-lo, signa!