Ciutat Meridiana, el barri on més creix l’atur per la covid-19

Més de 200.000 barcelonins, afectats pels ERTO com a conseqüència de la covid-19. El Consell Econòmic i Social de Barcelona publica un estudi sobre l’impacte social i econòmic del coronavirus a la ciutat

Des de l’inici de l’estat d’alarma i fins a l’1 de maig, a Barcelona s’han tramitat 204.865 expedients de regulació temporal de l’ocupació. La dada l’ha posada en relleu un informe del Consell Econòmic i Social de Barcelona, que alerta que la crisi del coronavirus ha paralitzat la majoria de sectors i ha incrementat el nombre de persones sense feina. Les activitats econòmiques on s’han fet més ERTO són l’hostaleria, amb 51.000 persones, i el, comerç, amb 34.700, que concentren el 42 % del total de persones afectades. Per darrere hi ha les activitats artístiques i d’educació, amb un 15 %, i l’administració, amb un 12 %.


Dades del coronavirus a Barcelona per barris

llegir tota la notícia en betevé